dissabte, 1 de febrer del 2020

The Church 2020




















Diverses novetats relacionades amb la banda de Steve Kilbey.
- Tot just acaben d'anunciar que aquesta primavera estaran de gira per Europa i sortosament passaran per Barcelona, València, Madrid, Bilbao...
- Malauradament en Peter Koppes ha decidit deixar la banda. El trobarem molt a faltar. La seva contribució musical a The Church ha estat immensa, com també ho fou la de Marty Willson Piper, baixa del grup des del 2013. Tots dos aportaven a la banda unes atmosferes sonores úniques i una estètica molt especial, trets absolutament definitoris de The Church. Serà molt estrany veure la banda en directe sense cap dels seus llegendaris guitarristes. En fi.
- Per substituir en Koppes, la banda ha reclutat el guitarrista Ash Naylor. Ningú negarà que en Kilbey sap triar músics. En Naylor -que ara farà parella amb Ian Haug- és un guitarrista extraordinari que ha compartit escenari amb els millors músics australians.
- Ara mateix la sensació és una mica estranya, en Kilbey és l'ànima de The Church però sense en Koppes i en Willson-Piper la banda entra realment en una nova etapa. De fet, ja han anunciat que estan treballant en un nou àlbum.