dimecres, 17 de juliol del 2019

Tarkine

Com potser alguns ja sabeu, a finals de maig, en el seu concert a Thirroul, Midnight Oil va estrenar una cançó nova titulada Tarkine. Si deixem de banda el material inèdit (demos, cares B...) que s'ha publicat durant els darrers dos anys, Tarkine és la primera peça de nova composició que la banda interpreta en públic des del 2002. En aquest sentit, en entrevistes recents, el grup s'havia mostrat poc partidari d'interpretar cançons noves que encara no haguessin enregistrat i publicat oficialment per evitar la difusió a les xarxes socials d'un material probablement inacabat.
Doncs bé, per a joia i sorpresa dels fans, la banda va estrenar Tarkine i al cap de poques hores l'enregistrament ja apareixia a Youtube. Òbviament, era inevitable.

Discrets i poc donats als titulars, en Hirst i companyia encara no asseguren res al 100%, però tant de bo Tarkine formi part del nou àlbum que tots esperem i que la banda podria enregistrar durant els propers mesos si fem cas de les últimes entrevistes.

I què podem dir de Tarkine? acústica, melòdica, amb harmonies vocals, un riff de guitarra càlid i atractiu i un missatge ecologista de lloança i defensa de Tarkine, una exuberant selva tropical situada al nord de Tasmània.

 La cosa promet!