diumenge, 19 de febrer del 2017

En síntesi...


Després d'uns dies d'emocions fortes, val la pena fer una mica de síntesi.

Gira mundial: totes les dates són al lloc web oficial del grup. Europa durant els mesos de juny i juliol. Com sempre, França és el país europeu més meridional que visiten. Bé, no ens queixarem. A més, el festival Deferlantes d'Argelers és a tocar de casa.

Noves publicacions: finalment arriba l'esperadíssima capsa amb material remasteritzat i material inèdit. La capsa (en aquest cas un petit "dipòsit" d'aigua com els que Hirst fa servir en el seu kit de percussió) arriba en diferents formats i amb uns preus que, sense voler fer massa sang, qualificarem d'excessius. Amb diferents opcions, el material que ofereix la capsa és el següent:

- Tots els àlbums remasteritzats en vinil.
- Tots els àlbums remasteritzats en cd, acompanyats de fotografies inèdites.
- Material inèdit, un dipòsit (Overflow Tank) que ofereix:  one CD of unreleased studio recordings, one CD of unavailable B-sides and rarities plus 2 live CD. It also includes 8 DVD's; MTV Unplugged, a live concert from South Africa,s Ellis Park, and Only The Strong, a behind the scenes documentary about the making of 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 plus the films Black Rain Falls, Oils On the Water, Saturday Night at the Capitol, Blackfella Whitefella and a special bonus DVD with rare and unseen live footage from 6 different shows. The tank also contains a deluxe 36 page booklet containing rare photos and an exclusive 5000 word essay about Midnight Oil by renowned Australian writer, Andrew Stafford.
- En alguns formats la capsa també ofereix una samarreta i entrades per concerts de la gira.

Disc nou? no han anunciat res de manera segura, però en totes les entrevistes dels darrers dies en Hirst està deixant clar que el grup té, ara com ara, la intenció d'enregistrar cançons noves. Veurem!

El millor: sense cap mena de dubte el seu renaixement com a banda i l'oportunitat de tornar-los a veure en directe, un somni fet realitat. De tot el nou material a la venda, el dipòsit Overflow Tank és la mena de publicació que portem anys esperant. Finalment, la promesa d'un disc nou és quelcom molt il·lusionant que, tant de bo, esdevengui una realitat.

El "pitjor": el preu de les capses i el fet que es tracti d'edicions limitades, el nou màrqueting, tot plegat una mica sorprenent en una banda com Midnight Oil.

Sigui com sigui....OOOOOOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIILLLLLLLSSSSSS!!